Express
Bezmaksas atgriešana!
Anton
Anton
Anton
Anton
Anton
Anton
Anton
Community Approved
682
Mohedatoffeln

Mohedatoffeln | Anton

RMK29,00 €

27,00 €

Prece ir pieejama noliktavā! Piegādā 24 stundu laikā
Ekspress piegāde!
Bezmaksas atgriešana! 365 dienas
Visa
Mastercard
Trustly
PayPal
DHL Express

Informācija par produktu

Lietas numurs:42546-00
Apakšgrupa:
Dzīvesveida sandales
Produktu grupa:
Sandales un Čības
Kategorija:
sandales
Apavu zole:
koka
Community Approved:
Lowest return rate in category
Nodaļa:
Vīrieši
Materiāls ārējs:
Ādas
Produkta veids:
Kurpes
Krāsa:
Melns
Papēža augstums:
4

Anton

Moheda Antons

Moheda Anton ir klasiskas koka tupeles, un tās ir lieliski piemērotas lietošanai mājās. Šie apavi ir lieliski piemēroti, ja nepieciešams saņemt pastu, aiziet pie kaimiņa vai veikt kādu vienkāršu darbu piemājas pagalmā. Augšdaļa ir izgatavota no ādas un zole ir izgatavota no koka ar gumiju, lai nodrošinātu labu saķeri. Klupēm ir neliels slīpums, lai tie būtu jauki un ērti. Moheda ir labi izveidots uzņēmums, kas dibināts 1860. gadā un kopš tā laika ražo kvalitatīvus koka apavus.

Klasiskās koka tupeles

Šīs Mohedas koka tupeles ar nosaukumu Antons ir ļoti praktiskas un patīkamas, ja tās ir mājās. Tos ir viegli uzvilkt, un tos var valkāt, ejot pa apkārtni, dodoties uz pludmali vai veicot lietas pa pilsētu. Apavu apakšdaļa ir izgatavota no melnas krāsas koka, bet apavu augšdaļa ir izgatavota no ādas.

Ideāls ap māju

Tukšas ir lieliski piemērotas ap māju vai pagalmā. Atvērtais dizains ļauj tos viegli ātri uzvilkt, ja saņemat avīzi vai vienkārši dodaties ārā. Turiet tos pie durvīm, lai jūs vienmēr būtu gatavs doties, kad tas nepieciešams. Tiem ir spēcīga gumijas zole, kas nodrošinās labu saķeri uz nelīdzenām virsmām.

Lieliska kvalitāte un minimāla kopšana

Anton ir Moheda ražota koka tupele, kurai nav nepieciešama liela aprūpe. Apavu augšdaļa ir izgatavota no īstas ādas, taču tai ir arī plāns aizsargapvalks, kas to pasargās. Ja jūsu koka tupeles kļūst netīras, varat tos noslaucīt ar mitru drānu. Ļoti ātri un vienkārši, un nav nepieciešami īpaši produkti.

Community Approved - Lowest return rate in category

Katru ceturksni Footway Group izceļ produktus, kas reti tiek atgriezti, kopā ar dažām pretenzijām savā kategorijā. Mēs to darām, lai palielinātu izpratni, ka zemāks atgriešanas līmenis un labāka kvalitāte pozitīvi ietekmē produkta ietekmi uz vidi. Šī iemesla dēļ Footway kopā ar Milkywire iegulda vides projektos.

Milkywire savieno donorus visā pasaulē ar rūpīgi pārbaudītām pilsoniskās sabiedrības organizācijām, kas strādā, lai atrisinātu visaktuālākās vides problēmas, ar kurām saskaras cilvēce.

Pagatavosim labākus produktus kopā! Lasīt vairāk

Palīdziet citiem, dalieties savā viedoklī

VisaMastercardTrustlyPayPalDHL Express
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-LV@footway.com - (+44)800 098 8300
Latvia